Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Saints Row 4.

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem z tą grą ponieważ pobrałem ją ze steam i kiedy włączam to wszystko norma i odpalam grę i tam coś się ładuje itp. potem wywala na pulpit a na steam wyskakuje komunikat nie udało się uruchomić gry (aplikacja jest już uruchomiona). A jak chciałem zmienić grafike to robił się czarny ekran i jedynie dało się Ctr+Alt+delete bo inaczej to nic nie działało. CO mam zrobić z tym problemem??

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

NIe że za słaby

Jak bf 4 mi chodzi to mam słaby komp ??? ale mówie że automatycznie mi pisze na grafike ULTRA nie moge jej zmienić

Opublikowano

Co z tego ze Ci bf4 chodzi, chodzić może na niskich i tez mozesz powiedzieć ze "chodzi". Saints row 4 ma dosyć niezłe wymagania, a tobie moze sie ścinać bo odrazu masz ustawione na ultra, spróbuj zmienić na ustawienia "auto".

Opublikowano

mam na auto mówie przecie że na auto jest ultra a gdy chce zniżyć od razu wyłącza gre i tak samo gdy włączam kampanie to też wywala

Opublikowano

Reinstalacja

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...